Готови пердета сериен номер 078. Избери ушито перде с размери 280х300 см и поръчай онлайн!

Готови пердета от модел тип Версаче

Пердетата от модел Версаче завършват модерния стил на обзавеждане на Вашият апартамент или хотел. Съчетават се добре както с модерни, така и с класически мебели. Златистите и червени пердета са подходящи за официални помещения - салон, хол и всекидневна, а сиво, синьо и бяло са за спални. Много подходящи при скъпо обзавеждане. Придават завършеност на Вашия дизайнерски замисъл!
Всички пердета са с размери 280 см. и дължина 300 см. и на СУПЕР НИСКА цена - 39 лв. с ДДС, защото ги купувате от директно от вносител. Цените са крайни, но при доставката ще заплатите и самата услуга на куриера, според ценоразписа на куриерската фирма.

ВНИМАНИЕ: Пердетата се състоят от две части - долно едноцветно перде с дължина 300 см. и върху него органза (също 300 см), т.е. за ушиването на едно перде са използвани 6 м. плат.

Избери и поръчай готово перде от богатата цветова гама пердета от нашия онлайн магазин и ние ще го доставим чрез куриер. Разгледайте внимателно пердетата в нашия каталог, защото цената си заслужава. Ние сме директен вносител на тези пердета!

Готово перде цвят кафяво, с красиви шарки, модел тип Версаче, код 078-4
Кафяво готово перде от модел Версаче, подходящо за хол, всекидневна или ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с височина 280 см. и дължина 300 см. и специална цена 39 лв. с ДДС.

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Пердетата се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща пердето в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи, чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане на пердето, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриер) или ще ни посетите в нашия магазин за пердета. Ако искате да е с доставка на адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail.