Готово червено перде, двойно, код 078-2, размер 270х280 см
Червено двойно перде Червено перде Пердета онлайн Червено двойно перде

Червено перде, двойно

Готово двойно перде с червен цвят, изключителен избор при скъпо обзавеждане на Вашия хол, всекидневна или хотелски салон, подходящ избор при съчетание както с модерни, така и с класически мебели в тип официални помещения.

Няма наличност от този цвят!

Пердетата от Модел Версаче завършват модерния стил на обзавеждане на Вашият апартамент или хотел. Пердетата в кафяво и златисто са подходящи за официални помещения като салони, холове, всекидневни стаи, особено при скъпо обзавеждане. Те придават завършеност на Вашия дизайнерски замисъл.

ВАЖНО: Пердето е с размер 270х280 см (височина 270 и ширина 280) и се състои от 2 части - долно плътно едноцветно перде и плат върху него Органза!

Поръчай готово перде на супер ниска цена!

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с височина 270 см. и ширина 280 см. и специална цена 39 лв. с ДДС.

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.