Готови пердета с детски мотиви, подходящи за детски стаи, за да създадете мечтаната стая на Вашето дете!

Готови пердета за детска стая

Пердетата с детски мотиви са прекрасен избор за обзавеждане на детска стая. Чрез тези пердета с мечета, в розово и бяло Барби, Вие ще създадете мечтаната стая на Вашето дете! Съчетават се добре както с модерни, така и с класически детски мебели. Придават завършеност на Вашия дизайнерски замисъл в детската стая! Пердетата са ушити и готови за окачане.
Всички пердета са на СУПЕР НИСКА цена - 39 лв. с ДДС, защото ги купувате от директно от вносител. Цените са крайни, но при доставката ще заплатите и самата услуга на куриера, според ценоразписа на куриерската фирма.

ВНИМАНИЕ: Пердетата се състоят от две части - долно едноцветно перде и върху него органза.

Избери и поръчай готово перде от богатата цветова гама пердета от нашия онлайн магазин и ние ще го доставим чрез куриер. Разгледайте внимателно пердетата в нашия каталог, защото цената си заслужава. Ние сме директен вносител на тези пердета!

Перде за детска стая с Мечета, размер 270х280 см, код 312-5
Детско перде с мечета, много подходящ избор за обзавеждане на детска стая, ... Поръчай
Перде за детска стая, цвят Розов, размер 270х280 см, код 080-10
Розово перде е изключително подходящ избор за обзавеждане на детска стая на ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с размер 270х280 см (височина 270 и ширина 280) и специална цена 39 лв. с ДДС.

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.