Луксозни единични пердета от Пердета БГ

Луксозни единични готови пердета

Пердета БГ е фирма, вносител на пердета с магазин за пердета в Пловдив, но можете да поръчате перде и онлайн, с доставка по куриер.

Избери и поръчай двойни готови пердета само за 39 лв. / бр.

Ние сме директни вносители на пердета! От всеки модел пердета разполагаме с по няколко разцветки, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Тези готови пердета са с размер 270х280 см и са подходящи за окачане в хотели, санаториуми, всякакви обществени и административни сгради и помещения, естествено и за дома!

Поръчайте онлайн пердета и спестете време и нерви от обикалянето по магазините за интериорен текстил. Поръчайте готово перде от нас и ние ще го доставим директно при Вас, чрез куриер, в рамките на 3-5 дни. Ако пък сте в Пловдив - посетете ни на място в магазина, намиращ се на бул. България 4 и ще видите натурално тези красиви и модерни пердета. Пердетата са наистина ушити, т.е. в напълно завършен вид са, 100% готови за поставяне - елегантни готови пердета.

Пердета Флора - коприна
Единични луксозни пердета модел ФЛОРА коприна, размери 270х280 см, серийни номера 503 и 504 Разгледай
Пердета Гардения
Плътни единични луксозни пердета модел Гардения, размери 270х280 см, сериен номер 465 Разгледай

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.