Готови пердета с детски мотиви, подходящи за детски стаи, за да създадете мечтаната стая на Вашето дете!

Готови пердета за детска стая

Създайте мечтаната стая за Вашето дете, избирайки от тези луксозни детски пердета с любими за децата герой. Пердетата са лесни за поддръжка и напълно безопасни за Вашите деца.

Избери и поръчай готови детски пердета само за 39 лв. / бр.

Ние сме директни вносители на пердета! Избрали сме модели пердета, подходящи както за момичета, така и за момчета, за да имате възможността да закупите точно това, което Ви е необходимо. Тези готови пердета са с размер 270х280 см!

Поръчайте пердета онлайн и спестете време и нерви от обикалянето по магазините за интериорен текстил. Поръчай сега детско перде от нас и ние ще го доставим директно при Вас, чрез куриер. Възползвайте се от нашите красиви и модерни детски пердета, пердета в напълно завършен вид, 100% готови за поставяне. Придават завършеност на Вашия дизайнерски замисъл в детската стая.

Перде за детска стая с колички, размер 270х280 см, код 97-7
Луксозно единично перде с колички, подходящо за обзавеждане на детска стая. ... Поръчай
Перде за детска стая с Мечета, размер 270х280 см, код 312-5
Модел Мечета са двойни детски пердета от полусатен и органза, подходящи за ... Поръчай
Перде за детска стая Принцеса, размер 270х280 см, код 98-10
Модел Принцеса са луксозни единични детски пердета, изработени от ... Поръчай
Перде за детска стая със Супермен, размер 270х280 см, код 96-7
Перде Спайдермен е луксозно единично детско перде, изработено от ... Поръчай
Перде за детска стая Фрозен, размер 270х280 см, код 100-10
Перде Фрозен е луксозно единично детско перде, изработено от качествена ... Поръчай
Перде за детска стая Хелоу Кити, размер 270х280 см, код 99-10
Хелоу Кити е луксозно единично детско перде, изработено от качествена ... Поръчай
Перде за детска стая, цвят Розов, размер 270х280 см, код 080-10
Розово двойно готово перде от полусатен и органза, подходящо за обзавеждане ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с височина 270 см и ширина 280 см и специална цена 39 лв..

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.