Перде за детска стая, цвят Розов, размер 270х280 см, код 080-10
Розово перде за детска стая на момиче Готови детски пердета от Пердета БГ Купи розово детско перде онлайн Електронен магазин за детски пердета www.perdeta-bg.com

Перде Розово - Детско

Розово двойно готово перде от полусатен и органза, подходящо за обзавеждане на детска стая. Пердетата с любими за децата герой са важно допълнение към интериора, за да се получи мечтаната стая на Вашето дете.

Изключително лесни за поддръжка!

ВАЖНО: Пердетата са с размер 270х280 см (височина 270 и ширина 280) и се състоят от 2 части - долно плътно едноцветно перде и плат върху него органза!

Поръчай готово перде на супер ниска цена!

Цена: 39.00 лв.
Сериен №: 080-10
височина: 270 см
ширина: 280 см
Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с височина 270 см и ширина 280 см и специална цена 39 лв..

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.

Перде за детска стая с колички, размер 270х280 см, код 97-7
Луксозно единично перде с колички, подходящо за обзавеждане на детска стая. ... Поръчай
Перде за детска стая - Розово, размер 270х280 см, код 100-10
Перде Леденото кралство в розово е луксозно единично перде, изработено от ... Поръчай
Перде за детска стая Принцеса, размер 270х280 см, код 98-10
Модел Принцеса са луксозни единични детски пердета, изработени от ... Поръчай
Перде за детска стая Хелоу Кити, размер 270х280 см, код 99-10
Хелоу Кити е луксозно единично детско перде, изработено от качествена ... Поръчай