Впечатляващи и запомнящи се пердета за салони и холове, съчетаващи се с тъмни класически мебели, готови пердета код 127

Пердета модел Елена - готови за окачване

Пердетата от модел Елена подходящи за официални помещения, включително за салони и холове. Съчетават се добре с тъмни класически мебели. Изключително впечатляващи и запомнящи се пердета. ВНИМАНИЕ: Пердетата се състоят от две части - долно едноцветно перде и върху него органза.

Избери и поръчай готови пердета само за 39 лв. / бр.

Ние сме директни вносители на пердета! От всеки модел пердета разполагаме с по няколко разцветки, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Нашите готови пердета са с размер 270х280 см и са подходящи за окачане в хотели, санаториуми, всякакви обществени и административни сгради и помещения, естествено и за дома!

Избери и поръчай готово перде от богатата цветова гама пердета от нашия онлайн магазин и ние ще го доставим чрез куриер. Разгледайте внимателно всички пердета в нашия каталог, защото цената си заслужава.

Перде в цвят златно, подходящо за официални помещения като салони и холове, код 127-1
Златно готово перде, подходящо за официални помещения - салони и холове. ... Поръчай
Готови пердета с цвят Кафяв, подходящи за салони и холове с тъмни класически мебели, код 127-4
Кафяво готово перде, подходящо за хол или салон с тъмни класически мебели. ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с височина 270 см и ширина 280 см и специална цена 39 лв..

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.