Пердета дара са модерни пердета, непретенциозни към обзавеждането

Пердета Дара - Готови пердета за всякакво обзавеждане

Пердета Дара са готови класически пердета, непретенциозни към обзавеждането, подходящи за всички видове помещения. Тези пердета са в цветове златисто, сиво, червено, лилаво бяло. ВНИМАНИЕ: Пердетата се състоят от две части - долно едноцветно перде и върху него органза.

Избери и поръчай готови пердета само за 42 лв. / бр.

Ние сме директни вносители на пердета! От всеки модел пердета разполагаме с по няколко разцветки, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Нашите готови пердета са с размер 270х270 см и са подходящи за хотели, санаториуми, всякакви обществени и административни сгради и помещения, естествено и за дома!

Поръчайте онлайн пердета и спестете време и нерви от обикалянето по магазините за интериорен текстил. Поръчайте готово перде от нас и ние ще го доставим директно при Вас, чрез куриер. Възползвайте се от нашите красиви и модерни пердета. Пердетата са наистина ушити, т.е. в напълно завършен вид са, 100% готови за поставяне - елегантни готови пердета.

Двойно готово бяло перде Дара, код 185-12, размер 270х270см
Готово двойно перде цвят Бяло, непретенциозно към обзавеждането. Подходящо ... Поръчай
Двойно златисто перде Дара, код 185-4, размер 270х270см
Готово ушито перде в Златист цвят, непретенциозно към обзавеждането. ... Поръчай
Двойно лилаво перде Дара, код 185-6, размер 270х270см
Готово ушито перде в цвят лилаво, непретенциозно към обзавеждането. ... Поръчай
Синьо перде, модел Дара, готово за окачване, код 185-7, размер 270х270см
Синьо готово двойно перде, непретенциозно към обзавеждането. Подходящо е за ... Поръчай
Червено готово перде дара, код 185-2, размер 270х270см
Готово двойно перде в Червен цвят, непретенциозно към обзавеждането. ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички двойни пердета са с височина 270 см и ширина 270 см и специална цена 42 лв..

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.