Двойно златисто перде Дара, код 185-4, размер 270х270см
Пердета Дара Красиви готови пердета Пердета Дара Готови двойни пердета Пердета Дара Готови пердета Пердета Дара Универсално перде в златист цвят

Златисто перде Дара

Готово ушито перде в Златист цвят, непретенциозно към обзавеждането. Подходящо е за всички видове помещения.

Пердета, модел Дара, съчетани с подходящо осветление, могат да дадат основен акцент на дома Ви.
Това са универсални пердета, непретенциозни към мебелите в помещението.

ВАЖНО: Пердето е с размер 270х270 см (височина 270 и ширина 270) и се състои от 2 части - долно плътно едноцветно перде и плат върху него Органза!

Поръчай готово перде на супер ниска цена!

Цена: 42.00 лв.
Сериен №: 185-4
височина: 270 см
дължина: 270 см
Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички двойни пердета са с височина 270 см и ширина 270 см и специална цена 42 лв..

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.

Двойно готово бяло перде Дара, код 185-12, размер 270х270см
Готово двойно перде цвят Бяло, непретенциозно към обзавеждането. Подходящо ... Поръчай
Синьо перде, модел Дара, готово за окачване, код 185-7, размер 270х270см
Синьо готово двойно перде, непретенциозно към обзавеждането. Подходящо е за ... Поръчай