Синьо перде, модел Дара, готово за окачване, код 185-7, размер 270х270см
Пердета Дара Универсално перде, готово за окачване Пердета Дара Двойни готови пердета Пердета Дара Модерни пердета за всякакво обзавеждане Пердета Дара Универсални пердета

Синьо перде Дара

Синьо готово двойно перде, непретенциозно към обзавеждането. Подходящо е за всички видове помещения.

Пердета, модел Дара, съчетани с подходящо осветление, могат да дадат основен акцент на дома Ви. Универсални пердета, непретенциозни към мебелите в помещението.

ВАЖНО: Пердето е с размер 270х270 см (височина 270 и ширина 270) и се състои от 2 части - долно плътно едноцветно перде и плат върху него Органза!

Поръчай готово перде на супер ниска цена!

Цена: 42.00 лв.
Сериен №: 185-7
височина: 270 см
дължина: 270 см
Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички двойни пердета са с височина 270 см и ширина 270 см и специална цена 42 лв..

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.

Двойно готово бяло перде Дара, код 185-12, размер 270х270см
Готово двойно перде цвят Бяло, непретенциозно към обзавеждането. Подходящо ... Поръчай
Двойно златисто перде Дара, код 185-4, размер 270х270см
Готово ушито перде в Златист цвят, непретенциозно към обзавеждането. ... Поръчай