Класик - тежки и плътни завеси, непропускащи никаква светлина

Тежки и плътни завеси, непропускащи никаква светлина

Завеси, модел "Класик" са плътни тежки завеси с блакаут ефект и затъмняват напълно помещенията. Използвани са качествени платове от фин плюшен велур. Тези завеси са подходящи за всички помещения, особено за спални и стаи, които искаме да затъмним изцяло.

Избери и поръчай плътни завеси само за 46 лв. / бр.

Ние сме директни вносители на пердета и завеси! От всеки модел разполагаме с по няколко разцветки, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Нашите готови завеси са с размер 270х270 см!

Избери и поръчай готова завеса или перде от нашия онлайн магазин и ние ще направим доставка чрез куриер. Разгледайте внимателно всички пердета в нашия каталог, защото цената си заслужава.

Плътна завеса, код 596-1, цвят сиво-бежов, размер 270х270 см
Сиво-бежова готова плътна завеса, луксозна, подходяща за всяко помещение, ... Поръчай
Плътна завеса, код 596-13, цвят кафяво, размер 270х270 см
Готова плътна завеса в цвят кафяв, подходяща за всяко помещение, което ... Поръчай
Плътна завеса, код 596-2, цвят червен, размер 270х270 см
Готова плътна завеса в цвят червен, подходяща за всяко помещение, което ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички завеси са с размер 270х270 см (височина 270 и ширина 270) и специална цена.

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.