Пердета Силвия - готови двойни пердета за съвременно обзавеждане

Двойни модерни пердета - модел Силвия

Пердета, модел Силвия, са модерни готови пердета, подходящи за всякакъв вид помещения със съвременно обзавеждане, нов модел в нашата колекция пердета. Основните цветове са червено, сиво, синьо, лилаво, бяло и бежаво. ВНИМАНИЕ: Пердетата се състоят от две части - долно едноцветно перде и върху него органза.

Избери и поръчай пердета само за 39 лв. / бр.

Ние сме директен вносител на пердета! От всеки модел пердета разполагаме с по няколко разцветки, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Нашите готови пердета са с размер 270х270 см и са подходящи за хотели, санаториуми, всякакви обществени и административни сгради и помещения, естествено и за дома!

Избери и поръчай готово перде от богатата цветова гама пердета от нашия онлайн магазин и ние ще ги доставим чрез куриер. Разгледайте внимателно всички пердета в нашия каталог, защото цената си заслужава.

Ефектно двойно перде Силвия, цвят бежов, код 039-1, размер 270х270см
Бежово готово двойно перде, модел Силвия, модерно красиво перде, подходящо ... Поръчай
Бяло готово двойно перде, модел Силвия, код 039-12, размер 270х270см
Бяло готово перде, модел Силвия, красиво двойно перде, подходящо за всякакви ... Поръчай
Готово двойно перде Силвия, цвят лилав, код 039-6, размер 270х270см
Лилаво двойно готово перде, модел Силвия, красиво перде, подходящо за ... Поръчай
Модерно двойно перде Силвия, цвят сив, код 039-11, размер 270х270см
Сиво двойно перде, модел Силвия, модерно красиво перде, подходящо за ... Поръчай
Красиво двойно готово перде Силвия, цвят син, код 039-7, размер 270х270см
Синьо готово двойно перде, модел Силвия, красиво перде, подходящо за ... Поръчай
Модерно двойно перде Силвия, цвят червен, код 039-8, размер 270х270см
Червено готово двойно перде, модел Силвия, модерно красиво перде, подходящо ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с височина 270 см и ширина 270 см и специална цена 39 лв. 

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.