Как да се свържем с онлайн магазин Пердета БГ

Как да поръчате пердета от магазин Пердета БГ

Пердета БГ е онлайн магазин за пердета, чрез който Ви спестяваме време и усилия от лутане по магазините за интериорен текстил в забързаното ежедневие. Поръчайте пердета от нас и ние Ще Ви ги доставим. Ако сте в Пловдив, посетете ни директно в магазина, за да разгледате на място тези красиви пердета, но предварително позвънете. Те са наистина в завършен вид и 100% готови за поставяне. Имаме налични единични и двойни пердета и завеси.

Координати - гр. Пловдив
ул. Стефан и Обрейко Обрейкови 14,
шивашко ателие
Предварително позвънете на посочения телефонен номер!

За връзка:

мобилен телефон: 0888 49 80 45

e-mail: office@perdeta-bg.com

Ако сте магазин за пердета и завеси и желаете да поръчате на едро, позвънете директно на 0888 49 80 45. При покупка на едро - над 20 броя, се предвижда отстъпка, която се уговаря допълнително! Пердетата са подходящи и за хотели, санаториуми, частни и обществени сгради и помещения.

 

 

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).
Име и фамилия*
E-mail*
Телефон
Относно
Съобщение*
Вижте захвата на готовото перде с кукички Този начин се използва при окачване на релсов корниз на тавана! Как да поставим пердето при класически стенен корниз Промушете между плата и перделника. Двойното перде завършва с оловна нишка, държаща го изпънато в долната му част! Пердето е готово Окачено на стенен корниз

Обърнете внимание, че цената за готово перде е само 39 лв. - СПЕЦИАЛНА ЦЕНА от вносител!
Поръчайте перде онлайн от магазин www.perdeta-bg.com и ние ще Ви го доставим, чрез куриер
. Разгледайте внимателно пердетата в нашия продуктов каталог и изберете най-удачния модел и цвят от тези пердета. Кликвайки върху снимката на продукта, Вие ще отидете в неговата детайлната страница. Там ще можете да видите описание на продукта, цената и серийния номер. Ако сте направили своя избор и желаете да закупите продукта от нас, опишете своите данни и желания, включително адреса, на който да го доставим. Цените на пердетата са крайни и освен наличната цена на пердето и стойността на самата доставка на куриера, няма нищо повече да заплатите!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Пердетата се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща пердето в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи, чрез телефонно обаждане!