Луксозни единични пердета с цветя, размери 270х270 см, код 559

Луксозни единични пердета - Модел Цветя

Пердетата, от модел Цветя, са единични луксозни пердета от органза с изрязани сатенирани големи цветя.

  • Пердетата са лесни за поддръжка

Всички пердета са с размер 270х270 см (височина 270 и ширина 270) и на СУПЕР НИСКА цена - 39 лв., защото ги купувате от директно от вносител. Цените са крайни, но при доставката ще заплатите и самата услуга на куриера, според ценоразписа на куриерската фирма.

ВНИМАНИЕ: Пердетата са снимани на бял фон.

Избери и поръчай готово перде от богатата цветова гама пердета от нашия онлайн магазин и ние ще го доставим, чрез куриер. Разгледайте внимателно пердетата в нашия каталог, защото цената си заслужава. Ние сме директен вносител на тези пердета!

Луксозно перде с цветя в бордо и черно, код 559-2, размер 270х270 см
Луксозно единично перде от органза, с изрязани в нея сатенирани цветя в ... Поръчай
Луксозно перде с цветя в бяло и черно, код 559-11, размер 270х270 см
Единично луксозно перде от органза, с изрязани в нея сатенирани цветя в бяло ... Поръчай
Луксозно перде с цветя в екрю и кафяво, код 559-8, размер 270х270 см
Единично луксозно перде от органза, с изрязани в нея сатенирани цветя в екрю ... Поръчай
Луксозно перде с цветя в лилаво, код 559-6, размер 270х270 см
Луксозно единично перде от органза, с изрязани в нея сатенирани цветя в ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с височина 270 см и ширина 270 см и специална цена 39 лв.

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.