Готови пердета от полусатен и органза, подходящи за дневна, трапезария, хол. Размери 270х270 см.

Пердета Фиона - готови пердета за всякакви помещения

Пердета Фиона са от нашите нови модели пердета. Те са двойни пердета от полусатен и органза с флорални мотиви. Нежните пастелни цветове и материи създават топлина и уют.

Двойните готови пердета Фиона са подходящи за всички видове помещения, особено за дневна, трапезария, хол.

Всички пердета са с размери 270 см. и дължина 270 см. и са на СУПЕР НИСКА цена - 42 лв., защото ги купувате от директно от вносител. Цените са крайни, но при доставката ще заплатите и самата услуга на куриера, според ценоразписа на куриерската фирма.

ВНИМАНИЕ: Нашите пердета са снимани на бял фон. Пердетата се състоят от две части - долно едноцветно перде с дължина 270 см. и върху него органза (също 270 см). От всеки модел пердета разполагаме с по няколко разцветки, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Нашите готови пердета са подходящи за хотели, санаториуми, всякакви обществени и административни сгради и помещения, естествено и за дома.

Избери и поръчай готово перде от богатата цветова гама пердета от нашия онлайн магазин и ние ще го доставим чрез куриер. Разгледайте внимателно пердетата в нашия каталог, защото цената си заслужава. Ние сме директен вносител на тези пердета!

Двойно перде Фиона, бяло, код 354-12, размер 270х270см
Бяло готово перде от новият ни модел Фиона, подходящо за всички видове ... Поръчай
Готово двойно перде Фиона, цвят лилаво, код 354-6, размер 270х270см
Лилаво готово перде от новият ни модел Фиона, подходящо за всички видове ... Поръчай
Готово двойно перде Фиона, цвят екрю, код 354-9, размер 270х270см
Двойно готово перде в цвят екрю от новият ни модел Фиона. Тези красиви ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички двойни пердета са с височина 270 см и ширина 270 см и специална цена 42 лв..

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.