Красиви единични пердета за всякакви помещения, модел Тиана, код УХ-201, размери 270х270 см

Красиви единични пердета - Модел Тиана

Пердета Тиана са красиви единични пердета. Това е нов модел готови пердета в магазин Пердета БГ, наличен в няколко разцветки - лилаво, зелено, синьо.

Пердета Тиана са:

  • Лека материя, подобна на лен.
  • Лесни за поддръжка.
  • Подходящи за всички помещения.

Всички пердета са с размер 270х270 см (височина 270 и ширина 270) и на СУПЕР НИСКА цена - 39 лв., защото ги купувате от директно от вносител на готови пердета. Цените са крайни, но при доставката ще заплатите и самата услуга на куриера, според ценоразписа на куриерската фирма.

ВНИМАНИЕ: Всички пердета в магазин Пердета БГ са снимани на бял фон.

Избери и поръчай готови пердета от богатата цветова гама пердета от нашия онлайн магазин и ние ще го доставим, чрез куриер. Разгледайте внимателно пердетата в нашия каталог, защото цената си заслужава. Ние сме директен вносител на тези пердета!

Готово единично перде със зелени шарки, модел пердета Тиана, код УХ-202-14, размер 270х270 см
Красиво единично перде в зелено от модел Пердета Тиана, изработено от лека ... Поръчай
Красиво единично перде в лилаво от модел готови пердета Тиана, код УХ-201-12, размер 270х270 см
Красиво единично перде в лилаво от модел Пердета Тиана, изработено от лека ... Поръчай
Единично готово перде със сини шарки, модел пердета Тиана, код УХ-202-11, размер 270х270 см
Красиво единично перде в синьо от новия модел Пердета Тиана, изработено от ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с височина 270 см и ширина 270 см и специална цена.

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.