Готови пердета сериен номер 078. Избери ушито перде с размери 270х270 см и поръчай онлайн!

Готови пердета от модел тип Версаче

Пердетата от модел Версаче завършват модерния стил на обзавеждане на Вашият апартамент или хотел. Съчетават се добре както с модерни, така и с класически мебели. Златистите и червени пердета са подходящи за официални помещения - салон, хол и всекидневна, а сиво, синьо и бяло са за спални. Много подходящи при скъпо обзавеждане. Придават завършеност на Вашия дизайнерски замисъл! ВНИМАНИЕ: Пердетата се състоят от две части - долно едноцветно перде и върху него органза.

Избери и поръчай готови пердета само за 42 лв. / бр.

Ние сме директни вносители на пердета! От всеки модел пердета разполагаме с по няколко разцветки, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Нашите готови пердета са с размер 270х270 см и са подходящи за хотели, санаториуми, всякакви обществени и административни сгради и помещения, естествено и за дома!

Избери и поръчай готово перде от богатата цветова гама пердета от нашия онлайн магазин и ние ще го доставим чрез куриер. Разгледайте внимателно всички пердета в нашия каталог, защото цената си заслужава.

Готово перде цвят кафяво, с красиви шарки, модел тип Версаче, код 078-4
Кафяво готово перде от модел Версаче, подходящо за хол, всекидневна или ... Поръчай
Готово перде с цвят старо злато, съчетаващо се добре както с модерни така и с класически мебели
Перде Старо злато е готово перде, подходящо както за модерни, така и при ... Поръчай
Готово двойно перде бяло на цвят, код 078-12, размер 270х270 см.
Бяло готово двойно перде, удачен избор при обзавеждане с модерни и ... Поръчай
Готово сиво перде код 078-11, подходящо за спалня в апартамент и хотел
Сиво перде, двойно, подходящо за спалня в апартамент или хотел! Пердетата ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички двойни пердета са с височина 270 см и ширина 270 см и специална цена 42 лв..

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.