Двойни пердета, подходящи за всякакви помещения. Размери 270х270 см

Пердета Цветя - двойни готови пердета за всякакви помещения

Пердета Цветя са нов модел двойни пердета от две части, едноцветен полусатен и органза с втъкани в нея цветя, подходящи за всички помещения. Създават чувство за настроение и романтика.

Пердета Цветя се предлагат в 2 разцветки - бежово-златисто и кафяво.

Всички пердета са с размери 270 см. и дължина 270 см. и са на СУПЕР НИСКА цена - 42 лв., защото ги купувате от директно от вносител. Цените са крайни, но при доставката ще заплатите и самата услуга на куриера, според ценоразписа на куриерската фирма.

ВНИМАНИЕ: Нашите пердета са снимани на бял фон. Пердетата се състоят от две части - долно едноцветно перде с дължина 270 см. и върху него органза (също 270 см). От всеки модел пердета разполагаме с по няколко разцветки, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Нашите готови пердета са подходящи за хотели, санаториуми, всякакви обществени и административни сгради и помещения, естествено и за дома.

Избери и поръчай готово перде от богатата цветова гама пердета от нашия онлайн магазин и ние ще го доставим чрез куриер. Разгледайте внимателно всички видове пердета в нашия каталог, защото цената си заслужава. Ние сме директен вносител на тези пердета!

 

 

Двойни готови пердета с кафеви цветя, модел Цветя, код 429-13, бежово златисто, размер 270х270см
Златисто бежово перде от полусатен и органза на красиви цветя. Тези ефирни ... Поръчай
Двойни готови пердета с бели цветя, модел Цветя, код 450-15, бяло, размер 270х270см
Бяло перде от полусатен и органза на красиви бели цветя. Тези ефирни материи ... Поръчай
Двойни готови пердета с кафеви цветя, модел Цветя, код 429-13, кафяво, размер 270х270см
Кафяво перде от полусатен и органза на красиви цветя. Тези ефирни материи са ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с височина 270 см и ширина 270 см и специална цена 42 лв..

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.