Новостите в интериорното обзавеждане и полезни статии за интериорния дизайн

Полезна информация за интериорното обзавеждане

Следете за новостите в интериорното обзавеждане и научавайте своевременно какви са тенденциите в интериорния дизайн. Ще публикуваме полезни статии за интериора в дома, както и съвети за избора на пердета, завеси, корнизи. По този начин ще Ви улесним, за да изберете правилното перде, корниз и друг интериорен текстил. Всеки детайл е важен за излъчването на стаята, но изберете това, което най-вече харесва на Вас!

Интериорът във всяка стая трябва да бъде съобразен с някой неща като универсални правила в обзавеждането и декора, но в крайна сметка трябва да отговаря на Вашия характер, вкус, на разположението и характеристиките на жилището. Най-важно е да съчетаете цветовете и евентуално формите!

Препоръчително е да изберете различни пердетата в отделните стаи, защото някой отиват на всекидневна, други на трапезария, кухня, спалнята ...

Съобразете се с всичко, което смятате, че е важно за Вас и декорирайте стая по стая!

Как да сме в крак с тенденциите в интериорния дизайн?

Как да сме в крак с тенденциите в интериорния дизайн?

Безспорно, за много от Вас, обзавеждането означава смесица от използването на контрастиращи стилове на декорация за създаването на уникално, невероятно и единствено по рода си пространство. В тази статия ще ви дадем съвети, как да декорирате дома си в стилове, които да са в крак с модата в интериорния дизайн. Ще започнем с един малко по-нестандартен тренд в интериорната декорация, а именно стилът “Рустика”. Ако изберете него започнете с разграничаването.

Прочетете още

Какво е интериорен дизайн?

Какво е интериорен дизайн?

Интериорът (на френски: intérieur - вътрешен) е вътрешното пространство на сградите и помещенията в тях. Интериорът се състои от три основни елемента: строителна основа - под, стени и таван предметни елементи - мебелировка, технологично оборудване (за производствените помещения) функционални процеси, оформящи пространството и емоционално-психологическата атмосфера в помещението (озвучаване, анимации, фонтани и др.) Цитираме Wikipedia за "Интериор"

Прочетете още

Следете информацията за пердетата и интериора и бъдете в крак с тенденциите в интериорния дизайн!