Единични луксозни пердета модел Мелиса, размери 270х270 см

Луксозни пердета Мелиса

Пердета Мелиса са единични луксозни пердета с апликация фигурална органза. Гъвкави и еластични, прилягат чудесно и създават чувство на завършеност на Вашето обзавеждане. Много подходящи при наличие на външни или вътрешни щори.

Цветове: бордо (червено), бежово, екрю и сиво.

Всички пердета са с размер 270х270 см (височина 270 и ширина 270) и на СУПЕР НИСКА цена - 39 лв., защото ги купувате от директно от вносител. Цените са крайни, но при доставката ще заплатите и самата услуга на куриера, според ценоразписа на куриерската фирма.

ВНИМАНИЕ: Пердетата са снимани на бял фон.

Избери и поръчай готово перде от богатата цветова гама пердета от нашия онлайн магазин и ние ще го доставим, чрез куриер. Разгледайте внимателно пердетата в нашия каталог, защото цената си заслужава. Ние сме директен вносител на тези пердета!

Луксозно перде, модел Мелиса, цвят бежов, размер 270х270см
Бежово перде Мелиса, луксозно, подходящо при наличие на външни или вътрешни ... Поръчай
Луксозно перде Мелиса, цвят екрю, 270х270см
Перде в цвят Екрю, от модел Мелиса, е луксозно перде с апликация фигурална ... Поръчай
Луксозно перде модел Мелиса, цвят сив, размери 270х270см
Сиво перде от модел Мелиса, луксозно перде с апликация фигурална органза. ... Поръчай
Луксозно перде, модел Мелиса, цвят бордо (червено), размер 270х270см
Луксозно червено (бордо) перде модел Мелиса, подходящо при наличие на външни ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с височина 270 см и ширина 270 см и специална цена.

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.