Класически двойни пердета с червени, бели и черни листа, подходящи за всякакви помещения

Готови класически пердета - модел Лилия

Лилия са чаровен модел двойни пердета. Това са класически готови пердета от две части - плътно едноцветно и върху него органза с апликация под формата на листа. Тези пердета добре биха допълнили дизайна на Вашата спалня, хол, всекидневна. Подходящи са и при хотелско обзавеждане. ВНИМАНИЕ: Пердетата се състоят от две части - долно едноцветно перде и върху него органза.

Избери и поръчай готови пердета само за 42 лв. / бр.

Ние сме директни вносители на пердета! От всеки модел пердета разполагаме с по няколко разцветки, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Нашите готови пердета са с размер 270х270 см и са подходящи за хотели, санаториуми, всякакви обществени и административни сгради и помещения, естествено и за дома!

Избери и поръчай готово перде от богатата цветова гама пердета от нашия онлайн магазин и ние ще го доставим чрез куриер. Разгледайте внимателно всички пердета в нашия каталог, защото цената си заслужава.

Готово двойно перде цвят екрю с апликация бели листа, размер 270х270, код 170-6
Перде Лилия цвят екрю, двойно готово перде от две части - плътно едноцветно и ... Поръчай
Класическо двойно перде Лилия с бели листа, размер 270х270, код 170-12
Бяло двойно готово перде от модел Лилия, пердета от две части - плътно ... Поръчай
Класическо двойно перде със златисти листа - модел Лилия, размери 270х270, код 057-4
Двойно перде цвят Златно - пердета от модел Лилия са изработени в две части - ... Поръчай
Перде Лилия в цвят лилаво, двойно готово перде, размер 270х270, код 057-6
Лилаво двойно готово перде от модел Лилия, пердета от две части - плътно ... Поръчай
Двойно перде с апликация сиви листа, размери 270х270, модел Лилия, код 170-11
Двойно перде със сиви листа - модел Лилия, пердета от две части - плътно ... Поръчай
Цикламено готово перде Лилия с бели листа, размер 270х270, код 057-10
Цикламено двойно готово перде от модел Лилия, класическо перде от две части ... Поръчай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички двойни пердета са с височина 270 см и ширина 270 см и специална цена 42 лв..

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.