Двойни готови пердета - Пердета БГ

Двойни пердета - Магазин Пердета БГ

Пердета БГ е фирма, вносител на пердета с магазин за пердета в Пловдив, но можете да поръчате перде и онлайн, с доставка по куриер.

Избери и поръчай готови двойни пердета само за 42 лв. / бр.

Ние сме директни вносители на пердета! От всеки модел пердета разполагаме с по няколко разцветки, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Тези готови пердета са с размер 270х270 см (височина 270 и ширина 270) и са подходящи за хотели, санаториуми, всякакви обществени и административни сгради и помещения, естествено и за дома!

Поръчайте онлайн пердета и спестете време и нерви от обикалянето по магазините за интериорен текстил. Поръчайте готово перде от нас и ние ще го доставим директно при Вас, чрез куриер. Възползвайте се от нашите красиви и модерни пердета. Пердетата са наистина ушити, т.е. в напълно завършен вид са, 100% готови за поставяне - елегантни готови пердета.

Пердета Фиона
Готови пердета от полусатен и органза, подходящи за дневна, трапезария, хол. Размери 270х270 см. Разгледай
Пердета Дара
Пердета дара са модерни пердета, непретенциозни към обзавеждането Разгледай
Пердета Версаче
Готови пердета сериен номер 078. Избери ушито перде с размери 270х270 см и поръчай онлайн! Разгледай
Пердета Анджелина
Универсални готови пердета за дома и стандартно обзаведени хотелски стаи, цвят златно и кафяво Разгледай
Пердета Лилия
Класически двойни пердета с червени, бели и черни листа, подходящи за всякакви помещения Разгледай
Пердета Перла
Двойни пердета, подходящи за всякакви помещения. Размери 270х270 см Разгледай
Пердета Грация
Двойни пердета, подходящи за всякакви помещения. Размери 270х270 см Разгледай
Пердета Цветя
Двойни пердета, подходящи за всякакви помещения. Размери 270х270 см Разгледай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички двойни пердета са с височина 270 см и ширина 270 см и специална цена 42 лв..

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.