Двойни готови пердета - Пердета БГ

Двойни пердета - Магазин Пердета БГ

Пердета БГ е фирма, вносител на пердета с магазин за пердета в Пловдив, но можете да поръчате перде и онлайн, с доставка по куриер.

Избери и поръчай готови двойни пердета само за 39 лв. / бр.

Ние сме директни вносители на пердета! От всеки модел пердета разполагаме с по няколко разцветки, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Тези готови пердета са с размер 270х280 см (височина 270 и ширина 280) и са подходящи за окачане в хотели, санаториуми, всякакви обществени и административни сгради и помещения, естествено и за дома!

Поръчайте онлайн пердета и спестете време и нерви от обикалянето по магазините за интериорен текстил. Поръчайте готово перде от нас и ние ще го доставим директно при Вас, чрез куриер. Възползвайте се от нашите красиви и модерни пердета. Пердетата са наистина ушити, т.е. в напълно завършен вид са, 100% готови за поставяне - елегантни готови пердета.

Пердета Дара
Пердета дара са модерни пердета, непретенциозни към обзавеждането Разгледай
Пердета Клони
Пердета с органза черни Клони, цветове червено, бяло, лилаво, бежово и светло синьо Разгледай
Пердета Силвия
Пердета Силвия - готови двойни пердета за съвременно обзавеждане Разгледай
Пердета Анджелина
Универсални готови пердета за дома и стандартно обзаведени хотелски стаи, цвят златно и кафяво Разгледай
Пердета Версаче
Готови пердета сериен номер 078. Избери ушито перде с размери 270х280 см и поръчай онлайн! Разгледай
Пердета Лилия
Класически двойни пердета с червени, бели и черни листа, подходящи за всякакви помещения Разгледай

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ: Всички пердета са с височина 270 см и ширина 280 см и специална цена 39 лв..

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.