Плътни завеси - Пердета БГ

Тежки плътни завеси, непропускащи никаква светлина

Пердета БГ е фирма, вносител на пердета и завеси, с магазин в гр. Пловдив. Можете да разгледате и да поръчате онлайн, на едро и дребно, избрани от Вас продукти с доставка по куриер.

Избери и поръчай плътни завеси само за 46 лв. / бр. или 52 лв./бр.

Ние сме директни вносители на завесите! От всеки модел пердета и завеси разполагаме с по няколко модела, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Тези готови завеси са с размер 270х270 см (височина 270 и ширина 270) и са подходящи за хотели, санаториуми, всякакви обществени и административни сгради и помещения, естествено и за дома, особено за стаи, които искаме да затъмним изцяло!

Поръчайте онлайн завеси и спестете време и нерви от обикалянето по магазините за интериорен текстил. Поръчайте готова плътна завеса от нас и ние ще я доставим директно при Вас, чрез куриер, в рамките на 3-5 дни. Възползвайте се от нашите красиви и модерни пердета и завеси. Завесите са ушити, т.е. в напълно завършен вид са, 100% готови за поставяне - елегантни готови пердета и завеси.

Завеси Елиа
Елиа - Красиви плътни завеси с втъкани сатенирани фигури Разгледай
Завеси Класик
Класик - тежки и плътни завеси, непропускащи никаква светлина Разгледай
Завеси Кармен
Кармен - Тежки и плътни завеси, с максимален затъмнявящ ефект Разгледай
Завеси Квадрати
Квадрати - Тежки и плътни завеси, с максимален затъмнявящ ефект Разгледай
Завеси Пера
Пера - Красиви плътни завеси с втъкани сатенирани фигури Разгледай

РАЗМЕРИ: Всички завеси са с височина 270 см и ширина 270 см.

ПОДДРЪЖКА: Изключително лесна поддръжка! Пере се на програма фини синтетични тъкани при 30 градуса. Не се глади, Не се суши. След изпиране и центрофугиране може да се окачи веднага!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: С наложен платеж при самата доставка. Цената на пердето или пердетата се заплаща на куриера, извършващ доставката, заедно със стойността на доставката, която също е за сметка на купувача! Цената на куриерската услуга се изчислява по тарифата на куриерската фирма!

СРОК НА ДОСТАВКА:

  • При наличност в склада - от 2 до 5 работни дни
  • При необходимост от внос - до 10 работни дни

След получена поръчка, фирмата ни установява контакт с купувача и уточнява подробности по модела, наличността, адреса, времето и цената за доставката!

РЕКЛАМАЦИИ: Всички пердета и завеси се доставят фабрично опаковани. При установяване на дефект, купувачът връща стоката в рамките на 5 работни дни от датата на доставката с куриерски разходи за сметка на продавача като преди това го е уведомил за наличието на дефект! Препоръчваме това да се осъществи чрез телефонно обаждане!

ОРИЕНТИРИ: Всяка поръчка на перде или завеса се осъществява от страницата на съответния продукт. Опишете своите точни данни, както и желания начин за заплащане, с доставка ли ще го поискате (заплаща се на куриера) или ще ни посетите на място. Ако искате да е с доставка на Ваш адрес - опишете точно адреса си, телефон за връзка и e-mail. Доставката на пердета и завеси може да се извърши и до офис на куриерската фирма и съответно трябва уточните офиса и адреса.